menu

Is het mogelijk om het afhaalpunt nog te wijzigen?

Ja, dat is mogelijk.

Je kan tot 23u59 op de dag VOOR jouw fietsuitstap je reservatie zelf online annuleren. Je vindt de annulatielink in de bevestigingsmail die je ontvangt na reservatie en betaling.

Na annulatie ontvang je een waardebon met een code waarmee je een nieuwe reservatie op een ander afhaalpunt kan betalen. Deze waardebon is 1 jaar geldig vanaf de datum van annulatie en moet in één keer opgenomen worden.

Check wel best even op voorhand of de fietsen die je wil reserveren nog beschikbaar zijn in het afhaalpunt van jouw keuze. Je kan meteen een nieuwe reservatie maken op het afhaalpunt van jouw keuze en betalen met de code die je ontvangen hebt.

Let op:

Je kan enkel de totale reservatie annuleren. Het is niet mogelijk om een slechts een gedeelte van je reservatie te annuleren.

Je kan een order maar één keer annuleren. Wanneer je een nieuwe reservatie maakte met je waardebon, kan je die reservatie, die betaald werd met de waardebon, niet meer opnieuw annuleren.

De waardebon is 1 jaar geldig vanaf de datum van annulatie. Buiten het verhuurseizoen kan je geen reservatie aanmaken omwille van onderhoudswerken aan de website. Je mag de code ook doorgeven aan familie of vrienden die deze waarde kunnen gebruiken om een reservatie te betalen.

Benieuwd naar onze afhaalpunten?

Ontdek hier welk afhaalpunt het best bij jouw (fiets)trip past!
De afhaalpunten