menu

Kan ik een factuur ontvangen van mijn fietsreservatie?

Ja, dat kan.

Als je een factuur wenst te ontvangen, dan dien je de bedrijfsnaam en het BTW-nummer te vermelden bij het afronden van jouw reservatie (op het scherm "uw profiel"). Vink dan ook het vakje aan dat je een factuur wenst te ontvangen. Op die manier wordt onze boekhouding automatisch verwittigd van jouw factuuraanvraag. Je krijgt de factuur toegestuurd via e-mail.

Let wel, wij kunnen enkel een factuur opmaken voor organisaties met een geldig ondernemingsnummer. Voor elke betaalde reservatie ontvang je automatisch een betalingsbewijs per e-mail. Hiervoor hoef je geen factuur aan te vragen.

Bij het ingeven van het BTW-nummer in onze webshop gebeurt er een automatische controle op de geldigheid van dit nummer via de externe website van de Europese Commissie https://controleerbtwnummer.eu Uitzonderlijk is dit systeem tijdelijk niet beschikbaar omdat er een back-up moet worden gemaakt van de nationale databases. Krijg je in verband hiermee een foutmelding, wacht dan gewoon een paar minuten of probeer het nog eens op een ander tijdstip.