menu

Fietsen voor bedrijven

Met uw bedrijf inzetten op duurzame mobiliteit?

Een kwart van de Belgische werknemers woont op 5 kilometer of minder van het werk – een afstand die met een gewone stadsfiets vlot te overbruggen is. Nog eens een kwart woont tussen 5 en 10 kilometer van het werk, en dat wordt ook voor de ongeoefende fietser een haalbare afstand met een elektrische fiets.

Bij Velovisie, ook een initiatief van De Springplank vzw, geloven we in een duurzame mobiele samenleving. Daarom promoten we de fiets als gezond, snel en milieubewust vervoermiddel als aanvulling op het openbaar vervoer of als alternatief voor de wagen om het fileleed en het tekort aan parkeerplaatsen in en rond de steden aan te pakken.

Velovisie kan voor uw bedrijf een volledig gepersonaliseerde bedrijfsfiets leveren in de gewenste kleur en met uw bedrijfslogo erop. Bovendien zorgen wij ook voor het onderhoud van uw bedrijfsfietsen.

Vragen of interesse in onze bedrijfsfietsen?

Stuur een e-mail naar info@velovisie.be

Onze bedrijfsfietsen zijn ideaal voor de verplaatsingen tussen onze verschillende vestigingen.

Erwin Hermans, Afgevaardigd Bestuurder De Springplank vzw

Assemblage

Wens je als bedrijfsleider fit personeel, dan zijn bedrijfsfietsen dé manier om dit te bereiken. Wist je dat fietsend personeel minder ziektedagen oplevert?

Voor bedrijven hebben we aantrekkelijke mogelijkheden om een volledig fietsenpark te leveren, al dan niet voorzien in uw huisstijl.

De montage gebeurt in ons fietsatelier van Velovisie in Hasselt. Op deze manier creëren wij tal van jobs voor mensen waarbij de afstand tot de reguliere arbeidsmarkt net iets verder is dan normaal.

Onderhoud

De bedrijfsfietsen kunnen worden geleverd met een onderhoudscontract. Geen zorgen dus over lekke banden en technische problemen. Onze onderhoudsploeg komt periodiek langs op uw bedrijf.