menu

Groepsverhuur

Met een groep op uitstap?

Wil je met het bedrijf op teambuilding gaan? Of een uitstapje gepland met de klas of met vrienden?

Voor groepen vanaf 15 tot 40 personen hebben we een extra grote vloot fietsen.

Groepsverhuur op een start- en eindpunt naar keuze

Wil je graag in groep gaan fietsen vanaf een start- en eindpunt naar keuze in Limburg?

Ook dat kan! Voor groepen vanaf 15 tot en met 40 personen bieden we ook verhuur van stadsfietsen op een locatie naar keuze aan, zowel op weekdagen als in het weekend. De stadsfiets is uitgerust met 7 versnellingen, snelbinder, verstelbare zadelpen, verlichting en ringslot.

Hoe werkt het?

  • De vertreklocatie kan verschillen van de aankomstlocatie. Let wel, deze plaats moet vrij en goed toegankelijk zijn voor onze vrachtwagen om de fietsen te kunnen afleveren. Tijdstip vertrek: ten vroegste om 9 uur, tijdstip aankomst: ten laatste om 18 uur.
  • Voor deze oplossing op maat bieden we een totaalpakket aan: deze omvat de kosten voor administratie, planning en werkuren chauffeurs, laden en lossen van de fietsen en voorziene wachttijden.
  • De groepsreservatie kan geannuleerd worden tot 10 kalenderdagen voor de vertrekdatum van de uitstap. Het is ook mogelijk om het aantal fietsen nog te wijzigen: dit kan gratis tot 10 kalenderdagen voor de vertrekdatum.

Snel een prijssimulatie?

Via onze handige online tool kan je snel zelf de prijs voor jouw groep berekenen en meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Van zodra jouw aanvraag binnenkomt, zoeken we voor jouw groep de voordeligste oplossing en nemen we hierover contact met je op.

Let wel, de aanvraag dient minstens 15 werkdagen voor de vertrekdatum bij ons toe te komen.

Lees hier onze algemene huurvoorwaarden groepsverhuur op een start- en eindpunt naar keuze.

Bereken hier je prijs voor groepsverhuur op locatie naar keuze.