menu

Groepsverhuur

Met een groep op uitstap?

Wil je met het bedrijf op teambuilding gaan? Of een uitstapje gepland met de klas of met vrienden?

Voor groepen vanaf 15 tot 40 personen hebben we een extra grote vloot fietsen.

Groepsverhuur op een start- en eindpunt naar keuze

Wil je graag in groep gaan fietsen vanaf een start- en eindpunt naar keuze in Limburg?

Ook dat kan! Voor groepen vanaf 15 tot en met 40 personen bieden we ook verhuur van stadsfietsen op een locatie naar keuze aan, zowel op weekdagen als in het weekend. De stadsfiets is uitgerust met 7 versnellingen, snelbinder, verstelbare zadelpen, verlichting en ringslot.

Hoe werkt het?

  • De vertreklocatie kan verschillen van de aankomstlocatie. Let wel, deze plaats moet vrij en goed toegankelijk zijn voor onze vrachtwagen om de fietsen te kunnen afleveren. Tijdstip vertrek: ten vroegste om 9 uur, tijdstip aankomst: ten laatste om 18 uur.
  • Voor deze oplossing op maat bieden we een totaalpakket aan: deze omvat de kosten voor administratie, planning en werkuren chauffeurs, laden en lossen van de fietsen en voorziene wachttijden.
  • De groepsreservatie kan geannuleerd worden tot 10 kalenderdagen voor de vertrekdatum van de uitstap. Het is ook mogelijk om het aantal fietsen nog te wijzigen: dit kan gratis tot 10 kalenderdagen voor de vertrekdatum.

Snel een prijssimulatie?

Via onze handige online tool kan je snel zelf de prijs voor jouw groep berekenen en meteen een vrijblijvende offerte aanvragen. Van zodra jouw aanvraag binnenkomt, zoeken we voor jouw groep de voordeligste oplossing en nemen we hierover contact met je op.

Let wel, de aanvraag dient minstens 15 werkdagen voor de vertrekdatum bij ons toe te komen.

Lees hier onze algemene huurvoorwaarden groepsverhuur op een start- en eindpunt naar keuze.

Bereken hier je prijs voor groepsverhuur op locatie naar keuze.

Zelf online reserveren en betalen via de webshop

Je kan zelf 24 uur op 24 de reservatie online aanmaken en direct betalen via onze webshop. Zo ben er onmiddellijk zeker van dat het aantal fietsen die je nodig heb, klaar staan op de dag van jullie uitstap.

Indien gewenst, kan je tijdens het online bestelproces een factuur aanvragen. Je geeft dan bij het afronden van jouw reservatie (op het scherm "uw profiel") de naam van je organisatie en het ondernemingsnummer aan ons door. Vink dan ook het vakje aan dat je een factuur wenst te ontvangen. Op die manier wordt onze boekhouding automatisch verwittigd van jouw factuuraanvraag. Je krijgt de factuur achteraf toegestuurd via e-mail. Let wel, we kunnen enkel een factuur opstellen voor organisaties met een geldig ondernemingsnummer. Voor elke betaalde reservatie ontvang je automatisch een betalingsbewijs per e-mail. Hiervoor hoef je geen factuur aan te vragen.

De voordelen?

  • Je kan jouw reservatie zelf online annuleren tot en met de dag voor jullie uitstap in ruil voor een waardebon voor het volledige bedrag van jouw reservatie. Let wel, je kan enkel de totale reservatie annuleren. Het is niet mogelijk om aantallen te wijzigen. Meer info over annuleren vind je hier.
  • Er is geen verplichting van minimum aantal deelnemers.
  • Jullie genieten automatisch van een meerdaagse korting op onze dagtarieven:
    • Vanaf dag 2: 25% korting
Reserveer hier jouw huurfietsen in één van onze afhaalpunten.