Cookies zorgen ervoor dat jouw bezoek aan de website vlotter verloopt. Geen probleem voor jou? 
Verder surfen!
menu

Wij zetten Limburg op de (fiets)kaart

Over ons

Wil je zorgeloos Limburg met de fiets verkennen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. E-bike, tandem, co-pilot of een gewone fiets: wij bieden een fiets op maat zodat je op een aangename manier met het gezin, vrienden of familie Limburg kan doorkruisen!

Huur jouw fiets!

Hoe het allemaal begon

We zijn een maatwerkbedrijf waar de mens en fiets centraal staan. We bieden tewerkstelling aan aan mensen die minder gemakkelijk hun weg naar de reguliere arbeidsmarkt vinden.

Fietsen in Limburg, da's fietsen in alle comfort: kies een themaroute, vind een startplaats en plan je pauze in een fietscafé.

Tim Peeters

Thema-routes die wij alvast kunnen aanbevelen

Rundvleesroute - 36,5 km.
Vertrek: Borgloon.
De route brengt je langs een aantal van de mooiste plekjes van Haspengouw. Van kleine rustige dorpjes tot prachtige glooiende landschappen met uitgestrekte akkers. De route laat je kennismaken met een van de belangrijkste economische bedrijvigheid van deze streek: de rundveehouderij. De meerderheid van de landbouwbedrijven waar je langskomt zijn de voor deze streek typische, zeer statige en imposante Haspengouwse vierkantshoeve.

A.S.Adventure-route - 35 km.
Vertrek: Domein Bokrijk.
Zowel avonturiers als fietsrecreanten zullen deze route - die zich situeert rond Zonhoven bij Hasselt - zeker kunnen smaken. Het traject voert je langsheen de belangrijke Limburgse natuurgebieden, zoals de Teut, een uitzonderlijk heidegebied en de Platwijers. In de 18de eeuw werden hier de eerste zoetwatervissen gehouden. 

Ontdek de routes

Voorsmaakje van Limburg

Graag zelf Limburg ontdekken?

Bekijk hier waar je jouw trapper kan huren.
Huur jouw fiets

Ben je op zoek naar bedrijfsfietsen voor je medewerkers? Wij monteren en onderhouden fietsen op maat van bedrijven, gemeenten en organisaties.

Wesley Timmers - Fietsparadijs