menu

Wat met pech onderweg?

Pech onderweg... en wat nu?

Bel dan meteen naar het depannage-nummer. Dit nummer is elke dag bereikbaar van 9u 's ochtends tot 21u 's avonds, ook in het weekend en op feestdagen. Dit telefoonnummer vind je terug op elke fiets. Je komt dan onmiddellijk terecht bij één van de begeleiders van Fietsparadijs Limburg. Zij sturen een technieker om de fiets te herstellen indien je op het grondgebied van Belgisch Limburg bent of binnen een straal van 30 km van jouw afhaalpunt.

Indien nodig, leveren zij jou een vervangfiets zodat je zo snel als mogelijk weer verder kan genieten van het fietsparadijs Limburg.


Huur je een elektrische driewieler of scootmobiel?

Voor het aanbieden van deze aangepaste modellen voor minder mobiele personen werken wij samen met Hego Mobile, de specialist op vlak van mobiliteitshulpmiddelen.

Heb je pech onderweg met de driewieler of scootmobiel? Bel dan meteen het depannage-nummer van ScootAssist. Dit telefoonnummer en het polisnummer (waarnaar ScootAssist zal vragen) vind je terug op de driewieler of scootmobiel. Ook dit nummer is elke dag bereikbaar van 9 uur tot 21 uur, ook in het weekend en op feestdagen. ScootAssist doet geen herstellingen ter plaatse maar zal de gebruiker en het hulpmiddel terugbrengen naar het afhaalpunt van vertrek, vanaf waar hij/zij gebruik kan maken van een vervangtoestel.

Opgelet: enkel de gebruiker van de driewieler of scootmobiel wordt teruggebracht naar het afhaalpunt, niet zijn of haar eventueel gezelschap.