menu

Wat met pech onderweg?

Pech onderweg... en wat nu?

Bel dan meteen naar het depannage-nummer. Dit nummer is elke dag bereikbaar van 9 uur 's ochtends tot 7 uur 's avonds, ook in het weekend en op feestdagen. In de maanden juli en augustus is het depannage-nummer bereikbaar tot 21 uur. Dit telefoonnummer vind je terug op elke fiets. Je komt dan onmiddellijk terecht bij één van de begeleiders van Fietsparadijs Limburg. Zij sturen een technieker om de fiets te herstellen indien je op het grondgebied van Belgisch Limburg bent of binnen een straal van 30 km van jouw afhaalpunt.

Indien nodig, leveren zij jou een vervangfiets zodat je zo snel als mogelijk weer verder kan genieten van het fietsparadijs Limburg.


Huur je een elektrische driewieler of scootmobiel?

Voor het aanbieden van deze aangepaste modellen voor minder mobiele personen werken wij samen met Hego Mobile, de specialist op vlak van mobiliteitshulpmiddelen.

Heb je pech onderweg met de driewieler of scootmobiel? Bel dan meteen het depannage-nummer van ScootAssist. Dit telefoonnummer en het polisnummer (waarnaar ScootAssist zal vragen) vind je terug op de driewieler of scootmobiel. Zij zijn elke dag bereikbaar van 9 uur 's morgens tot 7 uur 's avonds, ook in het weekend én op feestdagen. In de maanden juli en augustus staan ze zelfs tot 21 uur paraat. ScootAssist doet geen herstellingen ter plaatse maar zal de gebruiker en het hulpmiddel terugbrengen naar het afhaalpunt van vertrek.

Opgelet: enkel de gebruiker van de driewieler of scootmobiel wordt teruggebracht naar het afhaalpunt, niet zijn of haar eventueel gezelschap.